Qui som ?

Associació d’Antics Alumnes La Salle Cambrils.

Qui som?

L' Associació d’ Antics Alumnes La Salle és una entitat que ha anat canviant a poc a poc, adaptant-se als temps i a les necessitats de Cambrils. Nascuda l’any 1953 al costat del Col·legi La Salle, ha evolucionat a formes d’associacionisme més actuals, agafant cada cop més un caire de voluntarietat vers el poble i deixant la protecció de la comunitat religiosa, però portant amb orgull i sense oblidar el nom de La Salle.

Actualment continua desenvolupant accions de treball solidari per a grups de convilatants, accions totes de voluntariat social. Cap cambrilenc es pot imaginar el calendari local de festes sense les activitats i la feina de la gent de l’ Associació d’ Antics Alumnes La Salle.

Qui pensa en una Setmana Santa sense la presencia de les vestes blaves i morades de l’Associació acompanyant el pas de l’Oració a l’Hort?

¿Qui pensa la Fira de Cambrils sense l’ Homenatge a la Vellesa amb un cens de prop de 1200 avis/es més grans de setanta-cinc anys dels quals hi participen un terç d’ ells amb els seus respectius acompanyants?

¿Qui pensa en un Nadal sense la recollida d’ aliments per a les famílies més necessitades? I un Nadal sense el Concurs de Pessebres?

¿Qui es pot imaginar el Dia de Reis sense la tradicional arribada de Ses Majestats pel port pesquer i la cavalcada per tots els barris del dia cinc de gener i la repartida de regals porta per porta del dia sis, desenvolupada per tot el terme municipal, portant alegries a infants i grans?

Si aquestes són les activitats més conegudes i esperades, en podríem afegir moltes més de petites i anònimes, sempre per donar un recolzament a persones i entitats per desenvolupar tasques de caire social, cultural, popular, tradicional,...

L’ Associació d’ Antics Alumnes La Salle voldria seguir sent bressol d’ altres entitats i agrupacions com fins ara ho ha estat (Ex. Revista Cambrils, Grup de Teatre Xerinola,...), voldria seguir sent lloc d’ acollida per a totes les persones i accions que treballin per la solidaritat i l’ arrelament de la cultura i de les tradicions del nostre país.